Veškeré objednávky odesíláme vždy ve ČTVRTEK.

Svoz zásilek

Česká pošta

Česká pošta BALÍK DO BALÍKOVNY

  • doručení balíčku k vám domů nebo na vámi zvolenou adresu v objednávce

Úložní doba je 5 dní. Zásilku je možné vyzvednout sdělením kódu při převzetí. Balíčky dopravce vyzvedává v úterý a čtvrtek v pracovní dny. Obvyklá doba doručení přepravcem je do 1-2 pracovních dnů od převzetí zásilky do přepravy. 

Česká pošta BALÍK DO RUKY

  • doručení balíčku k vám domů nebo na vámi zvolenou adresu v objednávce

Přepravce vám den předem oznámí, kdy vám bude kurýr balíček doručovat. V den doručování vás bude kurýr telefonicky kontaktovat. Pokud vás kurýr nezastihne na adrese, uloží zásilku na pobočce pošty, můžete přepravce zažádat o opětovné doručení. Úložní doba je týden, lze ji prodloužit až na 15 dní. Balíčky dopravce vyzvedává v úterý a čtvrtek v pracovní dny. Obvyklá doba doručení přepravcem je do 1-2 pracovních dnů od převzetí zásilky do přepravy.   

Zásilkovna

Zásilkovna POBOČKA

  • doručení balíčku na vámi vybranou pobočku v objednávce

Úložní doba je týden, lze ji prodloužit až na 21 dní (ve vánočním období je úložní doba zkrácena). Zásilku je možné vyzvednout sdělením kódu při převzetí. Balíčky dopravce vyzvedává v úterý a čtvrtek v pracovní dny. Obvyklá doba doručení je do 2-3 pracovních dnů od převzetí zásilky přepravcem do přepravy.

Zásilkovna DOMŮ

  • doručení balíčku k vám domů nebo na vámi zvolenou adresu v objednávce

Přepravce vám den předem oznámí, kdy vám bude kurýr balíček doručovat. V den doručování vás bude kurýr telefonicky kontaktovat. Pokud vás kurýr nezastihne v den doručování na adrese, uloží zásilku na nejbližší vhodné výdejní místo, kde bude balíček uložen 5 dní. Balíčky dopravce vyzvedává v úterý a čtvrtek v pracovní dny. Obvyklá doba doručení je do 1-2 pracovních dnů od převzetí zásilky přepravcem do přepravy.